Online Snuffel Veiling, Speciale editie!

Image

Live online snuffel veiling vrijdag  17 december i.p.v. de kerstmarkt

Helaas gezien de huidige maatregelen kunnen we de kerstmarkt niet door laten gaan. We vinden dat ontzettend jammer! Om het jubileumjaar toch feestelijk af te sluiten, organiseren we een speciale editie online snuffel veilingOp deze speciale veiling hebben wij bijzondere veilingstukken van collega sociale maatschappelijk verantwoorde ondernemingen als: ROADS Maakt, VLINN, Sympany, BlueLoop en Unbegun.

Bovendien: de opbrengst van deze veiling verdubbelen wij én doneren we aan het goede doel: De Regenboog groep! Waarom de Regenboog Groep vraag je? Nou, wat zij doen voor Amsterdam dragen wij een warm hart toe en zoals ze het zelf zeggen; Wij dromen van een stad waarin plek is voor iedereen. Een stad waarin mensen met veel mogelijkheden en mensen met weinig kansen samen leven en werken. Waarin we betrokken zijn bij elkaars leven en elkaar versterken. Waar mensen die dat kunnen, zich vrijwillig inzetten om de samenleving te helpen dragen. Waarin de stad ieders thuis is. Waarin niemand zich verloren hoeft te voelen. 

Wil je meer weten over De Regenboog Groep kijk dan op www.deregenboog.org

 De Lokatie 25 jaar verjaardagskaart maart voorzijde

De Regenboog Groep

Wij zijn er voor mensen in Amsterdam en omstreken die het moeilijk hebben en nergens anders terecht kunnen. Ieder mens verdient een waardig bestaan. Armoede, verslaving, psychiatrische problematiek of dakloosheid maken een mens niet minder mens. Wij geloven in een stad waarin plek is voor iedereen, op het droge in plaats van tussen wal en schip. Een stad waarin we betrokken zijn bij elkaars leven en waarin we elkaar versterken. Mensen onder elkaar. www.deregenboog.org
Sympany

Stof voor grondstof

Bij ons kun je al je stoffen kwijt. Ieder jaar zamelen we vele miljoenen kilo’s textiel in. Sympany is één van de grootste textielinzamelaars van Nederland. Doel is om al het ingezamelde textiel een nieuwe bestemming te geven. Heb jij thuis nog wat liggen dat anders in de vuilnisbak verdwijnt? Neem het mee en geef het de juiste bestemming met Sympany.
Unbegun

Materiaal verhaal

In een wereld vol afdankertjes is er meer dan genoeg materiaal om te upcyclen. Sterk, stevig materiaal dat weer en wind heeft getrotseerd. Fanatieke marktkooplui en bevlogen transporteurs heeft aangehoord. Koopwaar en andere goederen heeft beschermd tegen de elementen. Van die materialen maakt Unbegun o.a. tassen en laptop sleeves. Onvervalst Amsterdamse producten, ieder met een eigen identiteit.
Restaurant Freud

Everyday a recycle lifestyle

Onze missie luidt ‘WORN to REBORN’, waarbij we versleten spijkerbroeken een hoogwaardig tweede leven geven. Op deze manier wordt er minder textielafval verbrand en wordt er meer kleding gerecycled. www.bluelooporiginals.com
Brouwerij De Prael

Start small

Unieke handgemaakte flared leggings voor kinderen gemaakt in NL van pre-loved textiel. www.vlinn.nl
Brouwerij De Prael

Waarom

Waarom verdwijnen deze producten op een plank, in een doos of zelfs in de prullenbak? Waarom blijft dit talent onbenut? Waarom maken we oude items niet opnieuw waardevol? www.roadsmaakt.nl

De laatste ansicht- verjaardagskaart van ons jubileum, 25 jaar De Lokatie.

 De Lokatie 25 jaar verjaardagskaart maart voorzijde De Lokatie 25 jaar verjaardagskaart maart achterzijde

De veiling­stukken

Vrijdag 17 december 2021
veilingstuk 1
veilingstuk 2
veilingstuk 3
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Deelnemen

En de spel­regels
Deel­nemen aan de veilingklik hier voor de Zoom link

Wanneer?

 • Vrijdag 17 december
 • Aanvang 16.00 uur

  Hoe kan ik deelnemen?

  1. Via Zoom houden we de online veiling.
  2. Zorg dat je een goede internet verbinding hebt, het zou jammer zijn als je favoriete veilingstuk aan je neus voorbij gaat omdat je verbinding uitvalt.
  3. De ZOOM-app kun je downloaden via de website Zoom.us
  4. Je kunt ook via je je webbrowser deelnemen. Kies dan voor > Join from Your Browser
  5. Belangrijk: zorg dat je ook de chat functie opent, die is nodig om LIVE te kunnen bieden tijdens de veiling.

   Hoe werkt het bieden?

   1. De veilingmeester presenteert het veilingstuk, de startprijs en per hoeveel euro's er geboden kan worden. Vervolgens geeft de veilingmeester aan dat het bieden in de chat start.
   2. Tijdens het LIVE bieden in de chat geeft de veilingmeester aan wie welk bedrag biedt, wat op dat moment het hoogste bod is. Er wordt dus LIVE geboden in de chat-functie. Dat betekend dat elke deelnemer direct ziet wie wat biedt!
   3. Tot slot bepaalt de veilingmeester dat er een einde komt aan de mogelijkheid om te bieden op dat veilingstuk. En traditiegetrouw het veilingstuk afhamert middels de bekende woorden "Eenmaal... Andermaal... Verkocht!". Dan geeft de veilingmeester aan wie het hoogste bod heeft gedaan en daarmee de winnaar is van het betreffende veilingstuk.
   4. Via de chat (1-op-1 met de veilingmeester) geeft de winnaar zijn/haar telefoonnummer en e-mail door. Een medewerker van De Lokatie neemt nadat de veiling helemaal afgelopen is contact op om betaling en levering af te ronden.

    Hoe krijg ik mijn gewonnen veilingstuk thuis?

    1. Iedereen die een veilingstuk heeft gewonnen kan (uiteraard na betaling van het bod) een afspraak maken om het veilingstuk thuis bezorgd te krijgen.
    2. Woon je in Amsterdam dan wordt het gewonnen veilingstuk gratis thuis bezorgd.
    3. Woon je buiten Amsterdam dan wordt in overleg bepaald hoe de verzending gaat en wat de verzendkosten worden, o.a. afhankelijk van grootte, kwetsbaarheid en gewicht.

    Over de veilingstukken

    1. Hoewel we onze uiterste best doen de informatie over de veilingstukken compleet en correct mogelijk weer te geven kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.
    2. Alle items zijn via de gebruikelijke wijze in bezit gekomen van De Lokatie. Dat betekend dat het tweedehands goederen zijn waar de gebruikelijke gebruikssporen aan zitten. Deukjes, krassen en andere imperfecties zijn normaal. Bij grote beschadigingen of niet functioneren van het item zullen we dat er altijd bij proberen te vermelden.

    Doel van de veiling

    1. De omstandigheden waarin de wereld zich momenteel bevind is voor niemand leuk. Ook wij ervaren de keuzes van de maatregelen die momenteel impact hebben op ons bestaan. Voor ons werkplezier, contact te onderhouden met onze klanten en doen waar we goed in zijn, zijn we de online veiling gestart. We streven niet naar een maximale opbrengst. We gunnen elke deelnemer kans op een mooie aanschaf, wij hebben plezier in het uitzoeken van de items en hopen zo iedereen een leuk moment te bieden tijdens de veiling.
    2. Goede doelen. De opbrengst van onze veiling gaat naar een lokaal goed doel! Dat goede doel maken we tijdens de veiling bekend.
     NB. De kleine lettertjes. Oftewel: we doen onze uiterste best zo volledig en nauwkeurig mogelijk te zijn in de informatie die we op deze website plaatsen, echter kan de opgenomen informatie niet worden gegarandeerd. Daarom kunnen geen rechten ontleend worden aan deze informatie.

     Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
     Stuur dan een mailtje naar veiling@delokatie25jaar.nl.
     Een medewerker van De Lokatie zal dan z.s.m. contact opnemen.

     Sociaal & duurzaam ondernemen

     Kringloop heeft de toekomst

     Sociaal & duurzaam ondernemen

     Kansen voor iedereen