Februari

Waar het warm is, is het goed vrijen

Warme Truiendag
Om deze koude tijden door te komen staken we onze werknemers in een warme trui! En niet alleen om onze werknemers te verwarmen, maar ook in het kader van Warmetruiendag. Weet je hoeveel energie en kosten  je bespaart als je de thermostaat één graad lager zet? Kijk op www.warmetruiendag.nl voor meer informatie.

Valentijnsdag
Wat valt hier nog over te schrijven? Je geliefde verrassen met een leuk cadeau kan natuurlijk goed bij Kringloopbedrijf De Lokatie. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig, naast het feit dat wij zoveel leuke items hebben waar hij/zij blij van wordt!

Kijk bijvoorbeeld eens op Reliving.nl, daar verkopen wij met regelmaat mooie spullen. Of wat dacht je van leuk ontworpen upcycle'd kinderkleding door Vlinn.nl?
Hou deze site in de gaten voor updates en nieuwe samenwerkingen of volg ons op instagram of facebook. Lang leve de liefde!


Snuffel veiling

LIVE! bieden tijdens de online veiling

Online veiling februari
Onze online Snuffel veili(n)g werd gehouden op vrijdag 26 februari. Hieronder meer over de veilingstukken en de hoogste biedingen. Wil je ook mee live bieden tijdens de online veiling? Dat kan want in maart is de volgende, lees hier meer hoe je meedoet.

Bekijk hier de veiling­stukken van 26 februari

Let op: Tijdens de veiling wordt er LIVE geboden. In de chat kan elke deelnemer LIVE bieden en ook de biedingen van andere deelnemers LIVE volgen. Dat maakt het spannend (én anders dan bieden op andere verkoop platforms ). Je ziet dus meteen wat er gebeurt met je bod! Uiteindelijk slaat de veilingmeester het hoogste bod af onder de bekende woorden "eenmaal, andermaal... verkocht!".

Lees hier hoe je kunt deel­nemen aan de veilingen wat de spelregels zijn

Unieke Lokatie 25 jaar warme trui

Met jubileum opdruk
De online Snuffel veiling vrijdag 26 februari om 15:00 bevat in ieder geval een speciale jubileum trui! Deze trui is te winnen door het hoogste bod te plaatsen. Lekker warm, hip en milieubewust!
Image

Deze verjaardags­kaart word je gratis aangeboden door De Lokatie

Verjaardagskaart
Met je verjaardag een verjaardagskaart ontvangen is leuk, nog leuker is er een weggeven. Dat doen wij dus ook met een versie in Februari. Aan wie mail jij deze 'warme' kaart?

Image
Image

De veiling­stukken

Vrijdag 26 februari 2021

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de veilingstukken

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Deel­nemen

En de spel­regels

Wanneer?

 • Vrijdag 26 februari.
 • Aanvang 15:00
   Deel­nemen aan de veilingklik hier voor de Zoom link

   Hoe kan ik deelnemen?

   1. Via Zoom houden we de online veiling. Klik hier voor deelname aan de veiling.
   2. Zorg dat je een goede internet verbinding hebt, het zou jammer zijn als je favoriete veilingstuk aan je neus voorbij gaat omdat je verbinding uitvalt.
   3. De ZOOM-app kun je downloaden via de website Zoom.us
   4. Je kunt ook via je je webbrowser deelnemen. Kies dan voor > Join from Your Browser
   5. Belangrijk: zorg dat je ook de chat functie opent, die is nodig om LIVE te kunnen bieden tijdens de veiling.

    Hoe werkt het bieden?

    1. De veilingmeester presenteert het veilingstuk, de startprijs en per hoeveel euro's er geboden kan worden. Vervolgens geeft de veilingmeester aan dat het bieden in de chat start.
    2. Tijdens het LIVE bieden in de chat geeft de veilingmeester aan wie welk bedrag biedt, wat op dat moment het hoogste bod is. Er wordt dus LIVE geboden in de chat-functie. Dat betekend dat elke deelnemer direct ziet wie wat biedt!
    3. Tot slot bepaalt de veilingmeester dat er een einde komt aan de mogelijkheid om te bieden op dat veilingstuk. En traditiegetrouw het veilingstuk afhamert middels de bekende woorden "Eenmaal... Andermaal... Verkocht!". Dan geeft de veilingmeester aan wie het hoogste bod heeft gedaan en daarmee de winnaar is van het betreffende veilingstuk.
    4. Via de chat (1-op-1 met de veilingmeester) geeft de winnaar zijn/haar telefoonnummer en e-mail door. Een medewerker van De Lokatie neemt nadat de veiling helemaal afgelopen is contact op om betaling en levering af te ronden.

     Hoe krijg ik mijn gewonnen veilingstuk thuis?

     1. Iedereen die een veilingstuk heeft gewonnen kan (uiteraard na betaling van het bod) een afspraak maken om het veilingstuk thuis bezorgd te krijgen.
     2. Woon je in Amsterdam dan wordt het gewonnen veilingstuk gratis thuis bezorgd.
     3. Woon je buiten Amsterdam dan wordt in overleg bepaald hoe de verzending gaat en wat de verzendkosten worden, o.a. afhankelijk van grootte, kwetsbaarheid en gewicht.

     Over de veilingstukken

     1. Hoewel we onze uiterste best doen de informatie over de veilingstukken compleet en correct mogelijk weer te geven kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.
     2. Alle items zijn via de gebruikelijke wijze in bezit gekomen van De Lokatie. Dat betekend dat het tweedehands goederen zijn waar de gebruikelijke gebruikssporen aan zitten. Deukjes, krassen en andere imperfecties zijn normaal. Bij grote beschadigingen of niet functioneren van het item zullen we dat er altijd bij proberen te vermelden.

     Doel van de veiling

     1. De omstandigheden waarin de wereld zich momenteel bevind is voor niemand leuk. Ook wij ervaren de keuzes van de maatregelen die momenteel impact hebben op ons bestaan. Voor ons werkplezier, contact te onderhouden met onze klanten en doen waar we goed in zijn, zijn we de online veiling gestart. We streven niet naar een maximale opbrengst. We gunnen elke deelnemer kans op een mooie aanschaf, wij hebben plezier in het uitzoeken van de items en hopen zo iedereen een leuk moment te bieden tijdens de veiling.
      NB. De kleine lettertjes. Oftewel: we doen onze uiterste best zo volledig en nauwkeurig mogelijk te zijn in de informatie die we op deze website plaatsen, echter kan de opgenomen informatie niet worden gegarandeerd. Daarom kunnen geen rechten ontleend worden aan deze informatie.

      Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
      Stuur dan een mailtje naar veiling@delokatie25jaar.nl.
      Een medewerker van De Lokatie zal dan z.s.m. contact opnemen.

      Sociaal & duurzaam ondernemen

      Kringloop heeft de toekomst

      Sociaal & duurzaam ondernemen

      Kansen voor iedereen