Kofferbak Sale!

Zondag 12 december

Online Snuffel Veiling, Speciale editie!

Vrijdag 17 december, aanvang 16.00 uur

Ja je leest het goed! Om ons jubileumjaar feestelijk af te sluiten organiseren we een heuse Kofferbak Sale! Denk aan Kerstmarkt, vrijmarkt, yard sale, leuke muziek, foodtrucks, leuke spullen om te verkopen en een zakcentje te verdienen aan items die thuis liggen te verstoffen.

Waar is die Kofferbak Sale vraag je? In het Asterpark, om de hoek van De Lokatie op de Distelweg 85.

Up-cycle geeft een workshop, evenals De Waag. Brouwerij De Prael zorgt voor lekker bier. Warme soep door Freud (vanuit de caravan van Roads). Er is popcorn en muziek. En in De Lokatie zelf is de lezing van Brian Kersbergen over circulair ondernemen. Bovendien houden we de Online Snuffel Veiling nu Live tijdens de Kofferbak Sale! Met naast de bijzondere items die we doorgaans op de veiling bieden nu ook leuke en bijzondere items van sociaal maatschappelijke organisaties zoals Roads, Unbegun, Vlinn en meer..

Live online snuffel veiling vrijdag  17 december i.p.v. de kerstmarkt

Helaas gezien de huidige maatregelen kunnen we de kerstmarkt niet door laten gaan. We vinden dat ontzettend jammer!

Om het jubileumjaar toch feestelijk af te sluiten, organiseren we een speciale editie online snuffel veilingWe willen de mensen die al een kraam hebben geboekt vragen hun mooiste item te laten veilen.

Hoe zien we dat voor ons:

 • Je maakt een paar foto’s van jouw mooiste stuk (zodat het een goed beeld geeft)
 • Je schrijft in het kort de belangrijkste informatie (maten, herkomst, bijzonderheden)
 • Je mailt alles voor 8 december naar: online@delokatie.org

De online snuffelveiling vindt plaats op vrijdag 17 december om 16:00, je wordt uitgenodigd om bij de veiling online aanwezig te zijn. Zo kun je eventueel ook nog iets vertellen over jouw mooiste veilingstuk. (inloggen via de zoom-link)

Mocht je het lastig vinden je veilingstuk te fotograferen, breng dan jouw stuk naar De Lokatie uiterlijk op 6 december dan zorgen wij ervoor dat het stuk wordt gefotografeerd

De opbrengst van jouw veilingstuk evenaart De Lokatie ten behoeve van een goed doel. Dus bijvoorbeeld: jouw stuk brengt voor jou € 50,- op, dan schenkt De Lokatie € 50,- aan een lokaal goed doel.

En dan nog wat…
We hebben natuurlijk een prachtig programma samengesteld met al onze partners. Dit is niet voor niets want we verplaatsen de kerstmarkt naar mei 2022 en vieren dan de afsluiting van ons jubileumjaar in het voorjaarszonnetje! Want wat in het vat zit…

Bekijkt hier de opbrengst van de online snuffel veiling van november >

Image

Wil je ook verkopen op onze Kofferbak Sale?

Meld je direct aan via dit formulier!

  Corona maatregelen?

  Wij volgen de richtlijnen van RIVM / Rijksoverheid. Dat betekend dat iedereen die deelneemt aan de Kofferbak Sale wordt gevraagd een coronatoegangsbewijs middels de corona QR-code te tonen op zijn/haar mobiel en ook een identiteitsbewijs.

   Deel­nemen aan de Kofferbak Sale, zondag 12 december

   En de spel­regels

   Wanneer?

   • Zondag 12 december
   • Aanvang 12:00
   • Einde 17:00

   Opbouw en afbouw?

   • Vanaf 12.00 uur kun je (indien gereserveerd en betaald) je marktkraam inrichten.
   • Vanaf 17.00 uur kun je je kraam weer leeghalen (als je niet alles verkocht hebt).
   • Spullen die je niet verkocht hebt en niet meer mee wilt nemen mag je afgeven bij De Lokatie. Afval doe je in de daarvoor bestemde afval containers bij de ingang van De Lokatie.

   Voor wie is dit bedoeld?

   1. Voor iedereen die Kringloopbedrijf De Lokatie een warm hart toedraagt natuurlijk.
   2. Iedereen die het leuk vindt om met het vrije markt gevoel tweede hands spullen te verkopen.

    Voor wie is dit niet bedoeld?

    1. Professionele marktkooplui die de markt van zaterdag nog even willen herhalen op onze Kofferbak Sale.
    2. Commerciële bedrijven, organisaties, winkels en dergelijke.

     Hoe kan ik deelnemen?

     1. Meld je hier boven aan via het aanmeldformulier.
     2. Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging van ons en het verzoek om je eigen bijdrage voor het gebruik van de kraam van €10 over te maken (Tikkie betaalverzoek).
     3. Na ontvangst betaling krijg je van ons de bevestiging dat jouw plek gereserveerd is.

      Wat mag ik verkopen?

      1. Zoals de naam al zegt het is een Kofferbak Sale. Dus oude spullen die je bijvoorbeeld thuis op zolder, in de schuur of onder de trap hebt liggen en aan het verstoffen zijn. Of misschien heb je nog leuke kleding die je niet meer draagt maar nog prima een tweede ronde mee kunnen. Kortom, alles wat tweede hands kan worden en waar je dus iemand anders nog blij mee kan maken.

       Wat mag ik niet verkopen?

       1. Etenswaren. Dus ook geen (alcoholische) drank of zelfgemaakte koekjes, frietkraam, loempia's etc. Je begrijpt de strekking wel. We hebben hiervoor geen vergunning aangevraagd.
       2. Gevaarlijke goederen die kunnen branden, ontploffen en/of giftige stoffen vrijlaten. Oftewel wat mens, dier en milieu in gevaar kan brengen en waarvoor de brandweer, ambulance en/of politie opgeroepen moet worden. Dat willen we niet. Logisch toch.
       3. En natuurlijk ook geen illegale en/of gestolen spullen. We doen niet aan heling. Mocht je dat wel doen dan verzoeken we je vriendelijk om direct de markt te verlaten en indien nodig schakelen we de politie in. Maar zo ver willen we het natuurlijk niet laten komen. Dus hou het netjes en beschaafd.
       4. En muziek spelen via versterkers/geluidsboxjes. Daarvoor is er al een DJ die muzikaal de sfeer er in brengt.

        Tot slot

        We willen ons 25 jarig bestaan vieren met de Kofferbak Sale, een vrolijke, gezellige en feestelijke afsluiting. Wat wij in de winkel doen, mag jij nu een keer zelf.

        25 Jaar sociaal maatschappelijk ondernemen. Recyclen. Hergebruiken. Afval verminderen. Werkplekken voor mensen - om wat voor reden dan ook - die niet altijd makkelijk een baan vinden of weten te behouden. Omdat wij geloven dat werkgeluk voor iedereen telt. Dat consumeren niet per se betekend nieuw, dat gebruikt ook zijn charme heeft. Dat mens en maatschappij wat minder afval kunnen gebruiken.

        Wij zijn een hybride organisatie. Met drie winkellocaties en een sorteercentrum in Amsterdam: Distelweg 85, Buikslotermeerplein 6 en Eerste Oosterparkstraat 236, zijn we tegelijk winkel, opleidingsplaats, stageplek, plek waar dingen worden gemaakt, plek van ontmoeting en opvang en milieupunt. Een plek, van waaruit culturele en educatieve activiteiten worden ontwikkeld.

        Dank aan iedereen die bij ons komt winkelen, spullen afgeeft of op laat halen. Je draagt meer bij dan je denkt, op naar de volgende 25 jaar Kringloopbedrijf De Lokatie!

        NB. De kleine lettertjes. Oftewel: we doen onze uiterste best zo volledig en nauwkeurig mogelijk te zijn in de informatie die we op deze website plaatsen, echter kan de opgenomen informatie niet worden gegarandeerd. Daarom kunnen geen rechten ontleend worden aan deze informatie.

        Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
        Stuur dan een mailtje naar veiling@delokatie25jaar.nl.
        Een medewerker van De Lokatie zal dan z.s.m. contact opnemen.

        Sociaal & duurzaam ondernemen

        Kringloop heeft de toekomst

        Sociaal & duurzaam ondernemen

        Kansen voor iedereen