Onze winkels zijn geopend

Zonder afspraak

We houden ons aan de maatregelen die het Rivm heeft afgegeven.

  • Mondkapje verplicht
  • Houdt 1,5 meter afstand
  • Winkel mandje verplicht
  • Maximaal aantal bezoekers. max 1 persoon/ 25 m2 winkelruimte

Wij zullen daar ruim onder blijven om het voor onze klanten en onze medewerkers zo veilig mogelijk te houden. Hierdoor zullen er misschien weer wat rijen ontstaan. Heb daar begrip voor, wees geduldig.

  • Voorlopig geldt voor alle winkels alleen PINNEN
Image

Shop online

We zijn open: online kopen en ophalen

Het is ook mogelijk om gekochte spullen af te halen bij onze locaties!

Hoe werkt het?
Kijk hier op onze Marktplaats webpagina voor de actuele spullen die te koop zijn. Je dient het item naar keuze via ideal te betalen en kunt deze vervolgens afhalen bij de desbetreffende locatie waar het item opgeslagen is. 
Bezorgen is ook mogelijk, lees wel goed wat de kosten hiervoor zijn bij het item.
Op Marktplaats staat dus bij elk item van ons wat het betreft, de kosten en wat de ophaal- en/of bezorgmogelijkheden zijn.

Heeft u nog vragen?
Bij elk item van ons op Marktplaats staan ook de contactmogelijkheden hoe ons te bereiken.

Zoekt u alleen boeken? 
Kijk dan op boekwinkeltjes.nl, hier verkopen we dus héél veel boeken.

Onderstaand een impressie van de spullen die we online verkopen op onze Marktplaats webpagina. Denk hierbij aan spullen in o.a. de volgende categorieën: Huis en Inrichting, Antiek en Kunst, Audio, Tv en Foto, Sieraden, Tassen en Uiterlijk, Boeken, Hobby en Vrije tijd, Witgoed en Apparatuur.
ImageImageImage
ImageImageImage
ImageImageImage
ImageImageImage

Windowshoppen

Onze etalages zijn gevuld met leuke items!

Ook is het mogelijk uit de etalage te shoppen. U kunt uw bestelling doorgeven via oost@delokatie.org voor de winkel in de 1e Oosterparkstraat en buik@delokatie.org voor de winkel op Buikslotermeerplein.

U krijgt dan een tikkie gemaild of als u uw 06 nummer geeft een App met een Tikkie zodat u makkelijk en veilig op afstand kunt betalen. We zullen daarna contact met u opnemen om een afspraak te maken om uw gekochte goederen op te kunnen halen. Dat zal meestal 1 werkdag na aankoop zijn ivm de Corona maatregelen.